Vérnyomásmérő

Romed BP-1000 digitális felkaros vérnyomásmérő

romed_felkaros4 romed_felkaros_doboz

 

Könnyű használata miatt a ROMED® HOLLAND BP-1000-as felkaros vérnyomásmérő nagyon népszerű háztartási eszköz.

Pontos oszcillometrikus mérési módszerrel rendelkezik: az oszcillometrikus mérés segítségével a BP-1000-es készülék a minimálisra csökkenti a tévedés lehetőségét, és kevésbé érzékeny a zavaró tényezőkre, pl. ha mérés közben picit megmozdul a test, attól még pontos mérést tud végezni.

A beépített mikroszámítógépes chipet és a szilikon nyomásérzékelőt a híres MOTOROLA cég tervezte és gyártotta. Az extra széles folyékony kristályos kijelzőről könnyűszerrel le lehet olvasni az eredményt, így még a középkorú és idősebb emberek számára is megfelelő. A levegőpumpálás, a mérés, majd a levegő fokozatos kieresztése, mind-mind automata folyamat, a felhasználó csak könnyedén meg kell nyomja a gombokat.

Kétszeresen is hajlított felszíne, kis kiszerelése és tökéletes formája miatt a ROMED® HOLLAND BP-1000-as felkaros vérnyomásmérő könnyű hordozni.


Romed BP-WR20 digitális csuklós vérnyomásmérő

romed_csuklos romed_csuklos3

 

A ROMED® HOLLAND BP-WR20-as csuklós vérnyomásmérő kicsi, finom és gyönyörű kiszerelésű, valamint könnyen hordozható. Segítségével Ön bárhol és bármikor könnyen megvizsgálhatja saját egészségi állapotát.

A ROMED® HOLLAND BP-WR20-as csuklós vérnyomásmérő:
– ismeri az oszcillometrikus mérési eljárásokat, amelyeket a kórházakban végeznek, sőt, ehhez még sztetoszkóp sem kell, a vérnyomást mégis pontosan és tudományosan meg lehet mérni a segítségével.

Mivel a készülék oszcillometrikus és szilikonos nyomásérzékelő technológiával rendelkezik, a vérnyomás non-invazív módon mérhető. Szisztolés és diasztolés érték is mérhető, és ugyanakkor a szív pulzusértéke is megállapítható.

A ROMED® HOLLAND BP-WR20-as csuklós vérnyomásmérőbe importált mikroszámítógépes chip és szilikon nyomásérzékelő van beleépítve. Az extra széles folyékony kristályos kijelzőről könnyűszerrel le lehet olvasni az eredményt, így még a középkorú és idősebb emberek számára is megfelelő. A levegőpumpálás, a mérés, majd a levegő fokozatos kieresztése, mind-mind automata folyamat, a felhasználó csak könnyedén meg kell nyomja a gombokat.