Egyéb gyógyászati termékek

Egyéb ROMED gyógyászati termékek


Romed nedves törlőkendő aloe veráva

Romed nedves törlőkendő aloe vera tartalommal

Prémium kategóriás, rendkívül nagy méretű, ápoló nedves törlőkendő aloe verával az egész test tisztítására, frissítésére. Kifejezetten fekvő betegek teljes teszt tisztítására alkalmas.

64 db nagy méretű törlőkendő/ csomag

 

 

 

 


Romed garatlámpa

 Romed Delux garatlámpa

A háziorvosok mindennapi segédeszköze. Igényes kialakítás, hosszan tartó elemek és igényes kialakítású bársony tok jár a termék mellé.

 

 

 

 

 

 

 


Romed hullazsak Romed hullazsák zipzárral, fogantyúval.

 

 

 

 

 

 

 


Romed mosdató kesztyűRomed mosdató kesztyű

Romed mosdató kesztyű 8 db /csomagolás. Hidratálja és puhítja a bőrt. Alkalmas az egész test tisztán tartására. Ha nincs megfelelő hely a fürdésre, vagy akár idősek, fekvő betegek számára is kifejezetten jó megoldás!

Használja a Romed sampon sapkával együtt!

 

 

 

 

 


Romed gyógyszer felező romed_felezo2Romed gyógyszer felező és tároló

A Romed gyógyszer felelzőés tároló éles pengével van ellátva, amely könnyen vágja szét a szemes gyógyszereket. A két rekeszes tárolóba tartható az el nem fogyasztott, de már megfelezett orvosság.


romed_poritoromed_porito3

Romed gyógyszer porító,felező és tároló

A Romed gyógyszer porító, tároló és felezővel gyerekjáték a tabletták kettévágása és porítása. A nagy méretű tároló rekeszben több nagyobb szemű gyógyszer is elfér. A porító rész alul helyezkedik el és menetes megoldással lehet a porítást elvégezni, nem kell hozzá nagy fizikai erő.


romed kézkrémRomed pumpás hidratáló kézkrém 200 ml

A Romed hidratáló kézkrém gyengéden ápolja és tisztítja a bőrt és selymesen puhává varázsolja. Nagyon hamar felszívódik és nem hagy zsíros nyomot. A Romed hidratáló krém alapját természetes olajok képezik. A panthenol és az E vitamin hatékonyan puhítja a száraz vagy irritált bőrt. Ideális a terhességi csíkok és a kirepedezett bőr megelőzésére.


romed nyelvlapoc

Romed nyelvlapoc 100 db / csomag

Méret: 14.5cm

 

 

 

 

 


Romed sampon sapkaRomed Sampon sapka